Animatie
Christelijke Kids TV
DVD
Kinder / Animatie / Religieus

Op deze 2DVD de volgende films: Krummel
Krummel de rups voelt zich zo verschrikkelijk gewoon. Hij is niet zo sterk als de mier. Hij heeft geen grappig huisje op zijn rug, zoals de slak. Hij heeft zelfs niet van die mooie stippen die het lieveheersbeestje heeft. Hij is gewoon. Misschien vind jij jezelf ook wel te gewoon, net als Krummel. Een onvergetelijk verhaal over bijzonder zijn.

Wat zegt de Bijbel? Vlotte animatieserie waarin de Bijbel spelenderwijs begrijpelijk gemaakt wordt voor kinderen. Met vragen als ‘Wat is er allemaal in de Bijbel te lezen? Hoe is de Bijbel samengesteld? Wie heeft de Bijbel geschreven?’ Kinderen leren op een leuke manier over het doel van het belangrijkste boek ter wereld.

Chi Rho: De 12-jarige Cora staat voor een raadsel als haar vader, een beroemde Bijbelexpert, plotseling verdwijnt. Hij blijkt ontvoerd te zijn door de gemene Hreel, die de professor nodig heeft om de Bijbelse verhalen ongedaan te maken. Met behulp van een tijdmachine reist Cora naar de Bijbelse tijd om haar vader te redden uit handen van Hreel.

Story Keepers: Een animatieserie die zich afspeelt in het Rome van de eerste eeuw. De wrede keizer Nero probeert de christenen in zijn rijk te arresteren maar die doen er natuurlijk alles aan uit handen te blijven van de Romeinse soldaten. Dan wordt bakker Ben, een van de leiders, toch opgepakt. De andere christenen zijn bang maar houden moed door elkaar de verhalen van Goede Vrijdag en Pasen te vertellen.

Ook verkrijgbaar:
DVD
Animatie / Kinder / Religieus
Animatie
10 Woorden Voor Jou
DVD
Kinder / Animatie
Animatie
De Ark Van Noach
2DVD
Kinder / Animatie
Animatie
De Sneeuwkoningin & De Wilde Zwanen
DVD
Animatie / Religieus
Animatie
Jericho Bijbelverhaal In Blokjes
DVD
Kinder / Animatie
Animatie
Merlijn En De Draken
2DVD
Kinder / Animatie
Animatie
Pegasus Het Vliegende Paar & Belle En Het Beest