About Us

More information about Coast to Coast coming soon.

Over ons

Coast to Coast is een onafhankelijk  Distributie/Verkoop & Platenmaatschappij, gevestigd in het midden van het land.

Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze & volwaardige platenmaatschappij die zich bezighoud met alle aspecten van verkoop, distributie (fysieke en digitale), marketing en promotionele ondersteunig op het gebied van radio, tv, schrijvende pers en nieuwe media.

Coast to Coast verzorgt op de Benelux (Belgie & Nederland) markt de verkoop/distributie en promotie voor een aantal gespecialiseerde onafhankelijke platenlabels, zoals Crammed Discs (België), Mr.Bongo (UK), Lusafrica (France), Inakustik (Germany), HKM Records (Belgie), Putumayo Records (USA) etc.etc.

Bekende artiesten, waarvan albums met veel succes worden uitgebracht zijn bijv. Mayra Andrade, Gregory Page, Stef Bos, Heritage Blues Orchestra, Ge Reinders, Cesaria Evora, Frank Boeijen, Dulce Pontes, Hannelore Bedert, Shantel , Zuco 103 en Fernando Lameirinhas met zijn “Pessoa” project met medewerking van Mafalda Arnauth en Eric Vloeimans.

Ons eerste succes behaalden we in 1996 met de Portugese fado-zangeres Dulce Pontes. Onze kracht is dan ook deskundige ondersteuning van de labels en artiesten die wij vertegenwoordigen, met name in de niche markt, en dit is iets dat we in de toekomst ook zeker zullen blijven doen.

Coast to Coast is en blijft dan ook op zoek naar nieuwe projecten en labels om op de Benelux markt te vertegenwoordigen.